Forberedende medisin i Tyskland

ved Berlin Medical Academy

Forberedende medisin ved Berlin Medical Academy


Enten du mangler noen fag eller ønsker å være ekstra forberedt til medisinstudiet er et kurs i forberedende medisin en sikker investering.

Et kurs i forberedende medisin kan brukes som erstatning for realfagene og tar sikte på å få elever gjennom opptaksprøvene på de mest prestisjefylte universitetene i Europa.

Vi har knyttet til oss en meget dyktig samarbeidspartner når det gjelder forberedende medisin. Berlin Medical Academy er en renommert aktør innen forberedende medisin og har mange års erfaring med å få elevene sine inn på medisinutdanningen.

Et kurs i forberedende medisin hos Berlin Medical Academy tar for seg fagene biologi, kjemi, anatomi og fysikk. Skolen deler opp i små klasser slik at det blir mulighet for individuell og intensiv oppfølging fra kvalifisert fagpersonell med mange års internasjonal erfaring.

Kurset gir deg kunnskap til å komme helskinnet gjennom de opptaksprøvene du måtte møte, men er også så omfattende at det vil hjelpe deg til en mykere start på din utdanning. Alle forelesninger og lesemateriell er på engelsk og det er derfor en fin måte å få børstet støvet av engelskkunnskapene før man begynner på medisinstudiet.

Vi har meget gode tilbakemeldinger fra elever som har fullført forberedende medisin gjennom vår samarbeidspartner. Dersom du ikke får en plass på et engelskspråklig studieprogram innen et år etter at du har fullført kurset får du pengene tilbake.

Ta kontakt dersom du vil vite mer om fordelene ved forberedende medisin!

Om Berlin

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Berlin er hovedstad og den største byen i Tyskland. Byen er i dag hjem til rundt 3,7 millioner innbyggere fra hele verden, hvor tyrkere er den største folkegruppen etter tyskere. Berlin er i dag «start-up-byen» i Tyskland og er ledende innenfor tech og kreative bransjer i landet.

Berlin rommer en lang og interessant historie, men mest kjent er nazitiden og den kalde krigen. Mange historiske bygninger er fortsatt intakte og den dag i dag kan du fortsatt se muren som delte byen i to. Byen har utrolig mange spennende historiske museer, så vil du ha med deg alle må du forvente å bruke mye tid.

I løpet av 90-tallet og 00-tallet stadfestet Berlin sin posisjon som techno-hovedstad i Europa. Mange av nattklubbene er døgnåpne og kan tilby en høy partyfaktor hele døgnet gjennom.

I Berlin er livet litt mer avslappet enn i de andre tyske metropolene. Mange av innbyggerne i Berlin setter pris på sin frihet og lever hva som i andre byer ville betegnes som en alternativ livsstil. Berlin er en stor by, men på grunn av denne innstillingen til livet har flere av områdene i Berlin en fin nabolagsfølelse.

Om Berlin

Om Berlin Medical Academy

Uttalelser fra norske studenter:

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet. Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Få mer informasjon