Studere medisin i Italia

ved Humanitas University i Milano

Medisinstudier ved Humanitas University i Milano


Om universitetet

Humanitas University er et relativ nytt privat universitet stiftet i 2014. Universitetet er utelukkende fokusert på medisinske fag og har som mål å være en referanseskole innenfor utdannelse av helsearbeidere. Universitetet er en del av Humanitas Group, en privat sykehusgruppe som også drifter Humanitas Research Hospital i Milano.

Skolen huser rundt 1 000 studenter, fordelt på 130 per år på medisin, 60 per år på sykepleie og 20 per år på fysioterapi.

Om Milano

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Milano er den andre mest folkerike byen i Italia, er hovedstad Lombardia-regionen og er EUs andre største økonomi. Selv om industrien og økonomien er svært viktige for Milano er det ikke det byen er mest kjent for. Framfor alt er Milano motehovedstaden i Europa med Milan Fashion Week som den fremste eksponenten for byens betydning for mote.

En av de fremste attraksjonene i Milano er Leonardo da Vincis ”Nattverden” som kan ses i Santa Maria delle Grazie. Byen har en ganske annen følelse enn andre italienske byer. Her er det store åpne gater og fasjonable butikker. Når du er lei alt dette kan du ta tilflukt i Il Duomo, som på norsk blir kalt Milano-domen. Domen er et av de mest kjente byggverkene i Italia og er den tredje største kirken i verden, beregnet etter flate.

Byen er også et mekka for fotballinteressert med sine to lag AC Milan og Inter Milan. Begge lagene spiller i toppdivisjonen Serie A og har en lang og tradisjonsrik historie. Få med deg lokalderbyet mellom lagene på deres felles bane San Siro.

Det er enkelt å komme seg fra Norge til Milano. SAS, Norwegian og Ryanair fly alle direkte ruter til Milano.

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Humanitas University, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Humanitas University i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon