Studere medisin i Italia

ved Sapienza Universita di Roma

Medisinstudier ved Sapienza Universita di Roma


Om universitetet

Universitetet ”La Sapienza” er det største universitetet i Europa målt i antall studenter (111 000), samt en av verdens eldste skoler (åpnet i år 1303). La Sapienza har mange campus rundt omkring Roma, men hovedcampus er Città Universitaria (universitetsbyen) nær Roma Tiburtina Stasjon.

I 2015 rangerte senteret for verdensuniversitetsrangeringer La Sapienza som nr 112. i verden, samt på toppen i Italia.

Om Roma

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Roma er byen med flest innbyggere i landet og også hovedstaden i Italia. I antikken var Roma hovedstad i Romerriket, som da var den største og mektigste staten i verden.

Roma har middelhavsklima, hvor årsmiddeltemperaturen er 15,4 °C. Juni, juli og august er de varmeste månedene, mens desember, januar og februar er de kaldeste månedene.

Roma er i dag et av de mest attraktive turiststedene i verden, særlig på grunn av sin store arv av arkeologiske og kunsthistoriske skatter. Noen av de mest kjente severdighetene i Roma er Peterskirken, Colosseum, Spansketrappen og det Sixtinske kapell.

Roma når du direkte med fly fra Norge. Både SAS og Norwegian flyr til byen uten mellomlanding.

Om Roma

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Sapienza Universita di Roma, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Sapienza Universita di Roma i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon