Studere medisin i Italia

ved Universita Cattolica i Roma

Medisinstudier ved Universita Cattolica i Roma


Om universitetet

Universitetet ble etablert i 1921 og har sitt hovedsete i Milan, men har også 4 andre avdelinger inkludert det i Roma. I Roma finner man den medisinske skolen, som ble etablert i 1960, der det går over 7000 studenter. Til sammen studerer over 40 000 studenter ved alle avdelingene, inkludert over 3000 utenlandsstudenter.

Til sammen utgjør disse det største private universitetet i verden og også det største katolske universitetet.

Om Roma

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Byen er Italias hovedstad og ble grunnlagt i år 753 f.Kr. Byen er også regnet for å være verdens første millionby. Roma er en av de viktigste turiststedene i verden, da byen har en stor arv av arkeologiske og kunsthistoriske skatter. I Roma finner man også verdens minste stat – Vatikanstaten. Blant severdighetene i Roma finner man Peterskirken, Spansketrappen, Det Sixtinske kapell og Colosseum.

Snittemperaturene ligger om sommeren mellom 21 og 24 grader, mens det om vinteren er ca 8 grader i snitt (den kaldeste måneden).

Roma når du direkte med fly fra Norge. Både SAS og Norwegian flyr til byen uten mellomlanding.

Om Roma

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Universita Cattolica, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Universita Cattolica i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon