Studere medisin i Italia

ved Universita Degli Studi di Milano

Medisinstudier ved Universita Degli Studi di Milano


Om universitetet

Universitetet i Milano ble grunnlagt i 1924 og er i dag et av de største og viktigste universitetene i Europa med mer enn 64.000 studenter og 138 studieprogrammer.

Universitetet i Milano har en viktig kunstnerisk og kulturell arv som inkluderer viktige historiske bygninger, arvede og oppkjøpte samlinger, arkiver, botaniske hager og det gamle Astronomiske Observatoriet i Brera.

Fakultetet for medisin og kirurgi ble også etablert i 1924, hvor det i dag tilbys bachelor-, master- og doktorgradstudier, samt medisinsk spesialtrening. Det starter ca 1500 nye studenter innen medisin hvert år.

Om Milano

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Milano er Italias nest største by med sine nærmere 1,4 millioner innbyggere. Det finnes en stor mengde musèer og monumenter i byen. Blant annet kan man se ”Nattverden” av Leonardo Da Vinci i Santa Maria delle Grazie, en berømt kirke og kloster i Milano.

Byen er hovedkvarter for flere store merkenavn innenfor motebransjen. Den italienske børsen, Borsa Italiana, ligger også i Milano. Messeområdet Fiera Milano i forstaden Rho er det største messeområdet i verden.

Milano er hjembyen til to av de mest kjente italienske fotballagene: AC Milan og Inter. Det veldig kjente stadionet “Stadio Giuseppe Meazza” (kjent også som San Siro) er hjemmebanen til begge lagene.

Det er enkelt å komme seg fra Norge til Milano. SAS, Norwegian og Ryanair fly alle direkte ruter til Milano.

Om Milano

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Universita Degli Studi di Milano, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Universita Degli Studi di Milano i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon