Studere medisin i Italia

ved University of Bari

Medisinstudier ved University of Bari


Om universitetet

University of Bari ble opprettet i 1925 og har 12 fakulteter. Hele 60 000 studenter kaller universitetet for sin studieplass og det er dermed et av de større universitetene i Italia. Universitetet rangerer veldig bra på flerre kåringer og er et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia.

Foruten sitt fokus på læring satser universitetet tungt på forskning på doktogradsnivå. Universitetet har et meget moderne forskningssenter, men god kontakt mellom disiplinene og andre institusjoner.

Om Bari

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Bari er hovedstad i Puglia-regionen og den største byen italienske byen langs Adriaterhavskysten. Byen er det nest viktigst økonomiske sentrum i regionen, bare slått av Napoli, mye hjulpet av sin nærhet til havet og gode havn. Baris studentbefolkning gjør byens unge befolkning enda større, som bidrar til ryktet om byens gode uteliv.

Byen har som mange andre italienske byer en godt bevart bygningsmasse. De labyrintlignende smågatene innbyr deg til å gå deg vill i de. Da er det godt å endelig komme fram til en av byens mange Piazza (torg). Her finnes det som oftest en god matrett fra det meget tradisjonelle bariske kjøkken.

Byen er lidenskapelig opptatt av fotball og AS Bari er toppklubben i byen. Klubben har vært mye opp og ned i de to øverste divisjonene, men befinner seg nå i Serie B.

Bari nås enkelt med fly. Det er ingen selskap som flyr direkte fra Norge, men med ett stopp tar det ikke lenger en 5 timer og 20 min fra Oslo med den mest effektive ruten.

Om Bari

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Bari, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Bari i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon