Studere medisin i Italia

ved University of Torino

Medisinstudier ved University of Torino


Om universitetet

Universitetet i Torino er byens eldste universitet og et av Italias største, med røtter helt tilbake til 1400-tallet. Det er ca. 70 000 studenter på universitetet, i tillegg til rundt 3500 ansatte. Undervisningen for utenlandske studenter foregår på engelsk. Universitetet har nesten 50 biblioteker hvor studentene kan finne bøker eller tidsskrifter. Det undervises i 13 forskjellige fakulteter(retninger), og disse er igjen delt i 55 forskjellige departementer.

Om Torino

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Torino som ligger nordvest i landet er Italias fjerde største by og hjemmet til bilfabrikanten Fiat. Det finnes ytterligere 2 universiteter i byen.

Torino var tidligere Italias hovedstad, og var høysete for den italienske kongefamilien(Savoia-familien). Man kan derfor finne et stort antall historiske bygninger og museer i Torino. Mye av dette har tidligere vært i kongefamiliens eie.

Det var også i Torino at sjokolade for første gang ble konsumert i spiselig form. Dette var tidligere kun å finne som en drikke, før det ble laget sjokolade-pasta som man stivnet i ulike former.
Byen har ikke bare ett, men to fotballag på øverste nivå i Italia, Torino og Juventus. De vinterolympiske leker ble også avholdt i Torino i 2006.

Det er flere flyselskaper som tilbyr reiser til Torino, men ingen av de reiser direkte. Med en mellomlanding når du byen på litt under 5 timer.

Om Torino

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Torino, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Torino i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon