Studere medisin i Italia

ved Vita-Salute San Raffaele University i Milano

Medisinstudier ved Vita-Salute San Raffaele University i Milano


Om universitetet

Universitetet, som er privat, ble grunnlagt i 1996 og består av 3 avdelinger; Medisin, Filosofi og Psykologi. Medisinstudiene kan enten gjennomføres på engelsk eller på italiensk. Tilknyttet universitetet er et sykehus med 1300 senger. De første årene får studentene også undervisning i italiensk, for å kunne kommunisere med pasientene i de senere år.

Universitetet er for øvrig kjent for sitt moderne syn på utdanningen, samt den høye kvaliteten på hjelpemidler/utstyr. De er regnet som et av de beste private universitetene i Italia.

Om Milano

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Milano ble antageligvis grunnlagt av kelterne rundt år 600 f.Kr. Grunnet store ødeleggelser under andre verdenskrig, så har byen et litt annet utseende enn det ”typisk italienske”, siden mye av byen måtte bygges opp igjen. Milano fremstår derfor som en veldig moderne by sammenliknet med mange andre i Italia.

Byen er den nest største i Italia og er hjemby for mange store internasjonale selskaper, inkludert mange store motehus. Byen arrangerer hvert år ”Milano Fashion Week”, og er gjerne referert til som verdens mote-hovedstad.

Byen er også hjem til 2 av de største fotballklubbene i Europa, AC Milan og FC Internazionale (også kjent som Inter Milan).

Klimaet i byen er varmere enn i Norge, men det kommer gjerne litt snø om vinteren. Om sommeren så ligger snittemperaturen ofte over 20 grader.

Det er enkelt å komme seg fra Norge til Milano. SAS, Norwegian og Ryanair fly alle direkte ruter til Milano.

Om Milano

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Vita-Salute San Raffaele University, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Vita-Salute San Raffaele University i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon