Studere medisin i
Kroatia

Studere medisin i Kroatia

Ved å velge Kroatia som studieland får du mulighet til å ta medisin i et kulturelt spennende land.. For å ikke glemme det nydelige middelhavsklimaet. For internasjonale studenter som vil studere medisin i Kroatia er det hovedsakelig tre universiteter som skiller seg ut. Disse er: Universitetet i Zagreb, Medisinsk skole ved Universitetet i Split og Det medisinske fakultet ved Universitetet i Rijeka.

Den engelskspråklige medisinutdanningen i Kroatia er godkjent av EU. Dette betyr at utdanningen din blir godkjent i EU og andre vestlige land.

Den engelskspråklige medisinutdanningen i Kroatia gjør det mulig for elever å praktisere i hjemlandet etter endt utdanning. Eventuelt er det mulig å begynne sin karriere i det fantastiske klimaet. Det er mange steder man kan studere medisin i Kroatia.

De mest prestisjetunge institusjonene for medisinutdanning er:

 • Universitetet i Zagreb School of Medicine
 • Universitetet i Split School of Medicine
 • Universitetet i Rijeka School of Medicine
 • Om Kroatia

  Kroatia er kanskje aller best kjent som en populær destinasjon for solhungrige skandinaver. Landet har et varmt klima med en flott kystlinje og har hatt en voldsom oppsving av turisme etter løsrivelsen fra den Jugoslaviske unionen i 1991.

  Er du så heldig å bli kjent med en lokal og innbydd hjem kan du være sikker på at du blir tatt varmt i mot. Gjestefriheten er høy og det forventes at du virkelig tar for deg av kroatisk husmannskost og vin.

  Som student i Kroatia vil du oppleve at prisene svinger noe med turistsesongen. I sommermånedene blir restaurantene litt dyrere og typiske turistaktiviteter skrur opp prisene. Allikevel vil studielånet strekke langt. Du spiser ute for 60 kr og leie av bolig er også forholdsvis rimelig, avhengig av bostandard og avstand til sentrum.

  Norge er representert ved ambassade i Zagreb, og honorærkonsulat i Dubrovnik og Rijeka.

  Kontakt oss og vi kommer tilbake til deg innen kort tid med en gratis konsultasjon.