Studere medisin i Kroatia

ved University of Zagreb, School of Medicine

Medisinstudier ved University of Zagreb, School of Medicine


Om universitetet

Universitetet i Zagreb ble grunnlagt i 1669 og er et av de eldste universitetene i det sørøstlige Europa. Det er Kroatias største universitet og består av 29 fakulteter, 3 kunstakademier og mer enn 70 000 studenter.

Den medisinske skolen her er den eldste av de 4 medisinske skolene i Kroatia, og ble etablert i 1917. I 2008 var det 1775 medisinstudenter her. Den medisinske skolen ligger i Šalata-området nord i Zagreb.

Om Zagreb

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Zagreb er hovedstaden i Kroatia (siden 1991 da Jugoslavia gikk i oppløsning), og også landets største by. Grunnlagt i det 12. århundre og er i dag også et eget fylke som ligger nordvest i landet langs elven Sava. Byen er delt inn i 17 distrikter, der de fleste ligger i lavlandet langs elven.

Byen er også kjent for den høye levestandarden, mange museer og mye sports- og underholdningsarrangementer.

Byen har varmere klima enn vi er vant med fra Norge, med snittemperatur på 22 grader om sommeren og 1 grad om vinteren.

Flere store flyselskap, som Lufthansa og KLM, flyr til Zagreb, men ingen av de flyr direkte fra Norge. Du må belage deg på en mellomlanding og en reisevei på ca. 5 timer.

Om Zagreb

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Zagreb, School of Medicine, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Zagreb, School of Medicine i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon