Studere medisin i Kypros

ved European University Cyprus i Nicosia

Medisinstudier ved European University Cyprus i Nicosia


Om universitetet

Etableringen av det medisinske fakultetet ved universitet har spilt en sentral rolle for institusjonens mål om å være en del av landets fremtredende rolle som regional medisinsk leverandør.

Organiseringen av den medisinske skolen er basert på EU-direktiver og internasjonale standarder. Undervisningen foregår på engelsk og miljøet på skolen er preget av et dynamisk læringsmiljø som lar studentene utvikle de nødvendige ferdighetene og egenskapene som kreves for å praktisere medisin.

Allerede i løpet av det første studieåret blir studentene utsatt for klinisk arbeid, og denne praktiske tilnærmingen blir opprettholdt gjennom hele studieløpet.

Universitetet tar sikte på å gjøre fremtidige kandidater i stand til å fungere hvor som helst innenfor EU og andre internasjonale helsevesen.

Om Nicosia

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Nicosia er hovedstaden og den største byen på Kypros. Kypros er den tredje største øya i Middelhavet, og befinner seg øst for Hellas og sør for Tyrkia. Det offisielle navnet er Republikken Kypros og i dag er Kypros en medlemsstat i EU.

Det har blitt funnet arkeologiske levninger som går tilbake til 9000 år f.Kr., blant annet Khirokitia, som er en godt bevart neolittisk steinalderlandsby. Dette har av UNESCO blitt erklært som en del av verdensarven.

Kypros trekker årlig til seg turister fra alle verdens hjørner, mye på grunn av middelhavsklimaet som sikrer lange, varme dager året rundt. Spesielt om vinteren er det mange som reiser til Kypros.

I moderne tid merker man påvirkningen Kypros har hatt av Storbritannia og USA. Lokalbefolkningen (kypriotene) snakker bra engelsk og kjører på venstre side av veien.

Båtutflukter, dykking, kulturhistorie, terrengsykling, fotturer, fornøyelsesliv, vingårdsbesøk og hundrevis av flotte kulinariske oppleveleser venter på deg på Kypros.

For å nå Nicosia flyr du til Larnaka International Airport, som ligger rundt 49 km fra byen. Norwegian ha direkteruter til flyplassen. Derfra kan du ta taxi eller buss til sentrum.

Om Nicosia

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på European University Cyprus, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på European University Cyprus i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon