Studere medisin i Kypros

ved University of Nicosia medical school

Medisinstudier ved University of Nicosia medical school


Om universitetet

University of Nicosia er det største universitetet i Kypros og det største universitetet i som har engelsk som hovedspråk. Universitetet har 11 000 studenter fra mer enn 70 land rundt om i verden. Universitetet startet i utgangspunktet opp som et college i 1980, men ble etter hvert utvidet med flere akademiske disipliner og fikk universitetsstatus i 2007.

Internasjonalisering er en sentral del av universitetets strategi og involverer mange partnerskap med flere institusjoner, både når det gjelder akademisk arbeid og forskning. Universitetet har et tett samarbeid med St. George´s University of London og tar i mot mange britiske studenter.

Om Nicosia

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Nicosia er hovedstaden og regjeringssete for den gresk-kypriotiske delen av Kypros. Byen har etablert seg som et finansielt sentrum og var i 2012 den 5. rikeste målt i kjøpekraft.

Nicosia har en spennende, og trist vil mange si, historie og blir av mange omtale som den siste delte byen. Byen er delt i to av FNs buffersone, også kalt den grønne linjen. Dette er en demilitarisert sone som ble opprettet etter Tyrkias invasjon i 1974. Den deler byen i den gresk-kypriotiske sørlige delen og den tyrkisk-kypriotiske nordlige delen. Universitetet ligger i den sørlige delen.

Nicosia er en kulturell perle og her har man alt man kunne ønske seg innenfor de venesiske bymurene. Barer, utesteder, spisesteder og museer finnes i mangfold innenfor murene. Byen har 8 universiteter og har et livlig byliv som en følge av dette.

For å nå Nicosia flyr du til Larnaka International Airport, som ligger rundt 49 km fra byen. Norwegian ha direkteruter til flyplassen. Derfra kan du ta taxi eller buss til sentrum.

Om Nicosia

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Nicosia medical school, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Nicosia medical school i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon