Studere medisin i Polen

ved Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Medisinstudier ved Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University


Om universitetet

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University er en privat institusjon som er fullt ut akkreditert. Universitetets historie strekker seg fra 1998 da grunnleggerne først fikk ideen som de brakte ut i live i 2000. På tross av sin korte historie har universitetet vokst seg stort og betydningsfullt på kort tid. Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University har 6 fakulteter med 30 studieretninger og nesten 9 000 studenter.

I juli i 2015 fikk Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University tillatelsen til å drive med medisinutdanning, som den første ikke offentlige institusjonen i Polen.

Om Krakow

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Krakow er den andre største byen i Polen og av mange regnet som det akademiske og kulturelle sentrum i Polen. I tillegg er byenet viktig økonomisk knutepunkt i landet. Krakow er hovedstad i Lille-polen og lillepolske voivodskap. Byen var også hovedstad i Polen fram til 1609, da tok Warszawa over som hovedstad.

Byen er kjent for sin blendende skjønnhet og er av mange regnet som en av de aller vakreste i Europa. Det historiske sentrum i Krakow er nedtegnet på UNESCOs verdensarvliste og på en vandretur gjennom gamlebyen kan du se eksempler på både gotisk, rennesanse og barokk arkitektur. Krakow er kanskje mest kjent for sitt vakre ytre og sagnomsuste gamleby, men blant severdighetene finner man hundrevis av restauranter, barer og klubber. Krakow er en fantastisk storby og har noe for de fleste.

Både Norwegian og Ryanair flyr direkteruter til Krakow. Du kommer deg kjapt til bysentrum ved hjelp av toget som går fra flyplassen.

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon