Studere medisin i Polen

ved Faculty of Medical Sciences – UWM Olsztyn

Medisinstudier ved Faculty of Medical Sciences – UWM Olsztyn


Om universitetet

Universitetet ble etablert i 1999 og består i dag av 14 fakulteter bestående av over 40 000 studenter. Det medisinske fakultetet ble etablert i 2007.

Medisinskoleutdanningskomiteen utviklet et studieprogram, hvor målet er å introdusere moderne læringsmetoder, tiltrekke seniorforskere fra hele landet og systematisk opprette nye prekliniske og kliniske avdelinger i henhold til en bestemt tidsplan. På dette universitetet studerer du under gode forhold i et internasjonalt miljø. Det medisinske fakultetet til UWM er en av de yngste og mest velutstyrte medisinske skolene i Polen.

Om Olsztyn

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Olsztyn er en by i den nordøstlige delen av Polen ved elven Lyna.

De viktigste severdighetene i byen er den middelalderske gamlebyen og Olsztyn-katedralen, som kan dateres mer enn 600 år tilbake. Katedralen regnes som en av de største monumentene til gotisk arkitektur i Polen.

Olsztyn er også hovedstad i det ermelandskmauriske voivodskap og den historiske hovedstaden i Ermeland.

For å komme seg til Olsztyn flyr man enten til Warszawa eller Gdansk for å så kjøre kollektivt videre. Fortrinnsvis så reiser man til Warszawa og tar enten tog eller buss til Olsztyn.

Om Olsztyn

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Faculty of Medical Sciences – UWM Olsztyn, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Faculty of Medical Sciences – UWM Olsztyn i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon