Studere medisin i Polen

ved Jagiellonain university medical college i Krakow

Medisinstudier ved Jagiellonain university medical college i Krakow


Om universitetet

Det Jagiellonske universitetet i Kraków er den eldste medisinskolen i Polen, samt et av de mest prestisjetunge universitetene i Europa. Universitetet ble grunnlagt i 1364, men først i 1994 ble det opprettet et engelskspråklig medisinstudium for utenlandsstudenter.

Hvert år tar universitetet inn ca 55 nye norske studenter, og per i da finnes det rundt 330 norske studenter fordelt på tannlegestudiet og medisinstudiet.

Kraków anses som en av de største studentbyene i Europa, med over 200 000 studenter. Mange velger Polen, Kraków og Det Jagiellonske universitetet på grunn av den høye kvaliteten studiene er kjent for.

Om Krakow

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Kraków er en av de eldste byene i Polen og siden 2007 er Kraków befolkningsmessig Polens nest største by. Kraków er skrevet inn på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og byen regnes i dag som en av Europas vakreste. Byen trekker til seg over 7 millioner turister hvert år, og regnes som Polens kulturhovedstad.

Gamle legender sier at byen ble grunnlagt over grotten til en drage av herskeren Krak, derav navnet Kraków.

Byen har en rik kulturarv, mye på grunn av sin lange historie og de mange funksjonene byen hadde som polens hovedstad fra middelalderen og frem til 1609, samt byens sentrale rolle for handel, kultur og vitenskap.

Både Norwegian og Ryanair flyr direkteruter til Krakow. Du kommer deg kjapt til bysentrum ved hjelp av toget som går fra flyplassen.

Om Krakow

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Jagiellonain university medical college, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Jagiellonain university medical college i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon