Studere medisin i Polen

ved Medical University of Gdańsk

Medisinstudier ved Medical University of Gdańsk


Om universitetet

Medical University of Gdańsk har over 5 000 studenter fordelt på fire fakulteter og er det største universitetet nord i Polen. Internasjonale studenter utgjør rundt 10 % av studentmassen. Universitet er anerkjent som et av de to beste universitetene i Polen innen medisin og er innenfor topp 500 innenfor klinisk medisin internasjonalt.

Det medisinske fakultetet ved universitetet ble grunnlagt i 1945 og har 6-årig medisinutdanning på både polsk og engelsk. Universitetet tilbyr medisinsk behandling til Pommern-området og de omkringliggende områdene.

Om Gdańsk

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Gdańsk er Polens sjette største by og er hovedstad i det Pommerske voivodskap. Byen har en rik historie, men er kanskje aller mest kjent for at det var åstedet for starten på andre verdenskrig, noe som nesten la byen til grunne. Grunnet godt oppbygningsarbeid er mye av den gamle bygningsmassen nå bygd opp igjen og restaurert. Byen har også vært fødested for Solidaritetsbevegelsen, som i stor grad bidro til at jernteppet falt.

I dag er Gdańsk et trafikknutepunkt og et yndet sted for messer og konferanser. Byen er godt besøkt av turister, og spesielt skandinaver som i lang tid har dratt til Gdańsk for billig shopping og spa. 14 km fra byen ligger Sopot som kan by på kilometervis med sandstrender. Sopot er egentlig en egen by, men har nå vokst inn med i Gdańsk i det som kalles Trippelbyen.

Til Gdansk har du mange valgmuligheter når det gjelder flyselskap. Norwegian, SAS, WizzAir og Ryanair flyr alle direkte. Er du fleksibel på avreisedato kan du få svært billige billetter.

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Medical University of Gdańsk, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Medical University of Gdańsk i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon