Studere medisin i Polen

ved Medical University of Lublin

Medisinstudier ved Medical University of Lublin


Om universitetet

Medical University of Lublin ble grunnlagt i 1944 og fikk sin autonome status i 1950. Universitetet har blant annet et eget fakultet for medisin og odontologi, men tilbyr også en hel rekke andre fag. I 2001 ble opprettet universitetet en egen medisinlinje for engelsktalende studenter. Her tilbys både 4-årig og 6-årig medisinutdanning. Universitetet har rundt 6 500 studenter.

Universitetet har over lengre tid samarbeidet med Hope Medical Institute i USA, men har også tette bånd til Hvidovre sykehus i København, Danmark; Ziekenhuis-Tilburg Hospital i Nederland og Lvov Medical University i Ukraina blant flere.

Om Lublin

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Lublin er den største byen øst for Wisla og hovedstad i Lublin voivodskap. Byen huser rundt 100 000 studenter og har hele fem universiteter. Dette gjør at det er kort vei mellom kafeer og barer. Et pluss er at kostnadsnivået generelt er lavt. Byen pryder seg på sine mange festivaler og arrangement og ønsker å bli kjent som ”festivalenes hovedstad”. Her finnes alt fra store festivaler med moderne musikk til alternativfestivaler. Lublin var i 2007, som en av de utvalgte polske byene, nominert som kandidat til europeisk kultur hovedstad.

Som mange andre polske byer har også Lublin en fantastisk gamleby. Byen ble ikke helt spart for ødeleggelsene under 2. verdenskrig, men framstår i dag som god bevart og restaurert. Hele 35 % av befolkningen i gamlebyen er studenter.

WizzAir flyr direkte fra Torp til Lublin, men det er også mulig å fly til Warszawa for å så ta toget. Hurtigtoget bruker rundt 2-3 timer til Lublin.

Om Lublin

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Medical University of Lublin, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Medical University of Lublin i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon