Studere medisin i Polen

ved Medical University of Warsaw i Warsawa

Medisinstudier ved Medical University of Warsaw i Warsawa


Om universitetet

Medical University of Warsaw er en av de største og mest prestisjefylle medisinske universitetene i Polen. Universitetet ble grunnlagt i 1950, men dets historie strekker seg tilbake til da det var et fakultet under University of Warsaw. Den engelske delen av undervisningen kom i gang i 1993 og utgjør i dag en viktig del av universitetet.

Den engelske delen av universiteter er preget av mange nasjonaliteter og stort kulturelt mangfold. Her vil du ikke bare treffe studenter fra Norden, men også fra svært mange andre land. Derfor er den engelsk det foretrukne språket både på skolen og på fritiden. Universitetet har over 9000 studenter, mer enn 1500 akademiske ansatte hvorav 143 er professorer.

Om Warsawa

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Warszawa er Polens hovedstad og største by. Elven Wizla renner gjennom byen, som ligger ca 350 km fra Østersjøen. Warszawa er en storby med stor S. Innenfor bygrensene bor det hele 1,7 millioner mennesker, men tar man med Stor-Warzsawa vokser tallet til 2,9 millioner. Byen huser 88 institusjoner for høyere utdanning og 1/6 av befolkningen er studenter. Flesteparten av studenten bor på vestsiden av Wizla, der de fleste utdanningsinstitusjonene og sykehusene befinner seg.

Warszawa er preget av sin historie og har en av verdens yngste gamlebyer. Gamlebyen ble neste fullstendig bygget opp igjen etter ødeleggelsene som 2. Verdenskrig førte med seg og er nå på UNESCOS liste over verdens kulturarv.

Billige levekostnader bidrar til at man kan nyte godt av Warszawas kulturelle begivenheter, som for eksempel Operaen, Filharmonien eller en av de mange konsertene rundt omkring i byen.

Ryanair, WizzAir og Norwegian har alle direkteruter til Warszawa. Den enkleste måten å komme seg til sentrum er med den nybygde togforbindelsen fra flyplassen.

Om Warsawa

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Medical University of Warsaw, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Medical University of Warsaw i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon