Studere medisin i Polen

ved Poznan University of Medical Sciences i Poznan

Medisinstudier ved Poznan University of Medical Sciences i Poznan


Om universitetet

Poznan University of Medical Sciences har sitt utspring fra universitetet i Poznan (1919), og ble et eget institutt tilbake i 1950. I 2007 fikk det status som ”universitet”.

Skolen introduserte undervisning på engelsk i 1991 og i 1993-94 ble utdanning basert på den amerikanske 4-årsmodellen (1993) og den europeiske 6-årsmodellen (1994) opprettet.

Universitetet består av 4 forskjellige fakulteter, som er; det medisinske 1, det medisinske for utenlandsstudenter, fakultetet for helseforskning og fakultetet for farmasi.

Om Poznan

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Poznan er en av de største og eldste byene i Polen og et viktig transportknutepunkt da den ligger midt mellom Berlin og Warszawa. Byen er hjemsted for 26 institusjoner for høyere utdanning og huser godt over 100 000 studenter.

Byen var tidligere Polens hovedstad og hjemstedet for landets konger. De første polske herskerne er derfor også gravlagt i byens katedral som for øvrig er landets eldste. Også landets eldste dyrehage finnes i Poznan.

Det går direktefly mellom Torp Lufthavn og Poznan. Både Ryanair og WizzAir flyr ruten.

Om Poznan

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Poznan University of Medical Sciences, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Poznan University of Medical Sciences i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon