Studere medisin i Romania

ved The Faculty of Medicine Arad

Medisinstudier ved The Faculty of Medicine Arad


Om universitetet

Det medisinske fakultetet i Arad er en del av “Vasile Goldiş Western University of Arad”. Universitetet ble grunnlagt i 1990, og det medisinske fakultetet i 1992. Universitetet har svært moderne fasiliteter og hadde i 2016 ca 6000 studenter.

Det er oppkalt etter Vlasile Goldis, en kjent russisk lærer og politiker som spilte en viktig rolle i foreningen av Transylvania med Romania i 1918.

Medisin undervises utelukkende på engelsk. Programmet er dekket over to akademiske sykluser med de tre første årene som fokuserer på prekliniske områder som dekker det grunnleggende, så vel som teori, selvstendig forskning og laboratoriearbeid.

Den andre syklusen fokuserer på klinisk utdanning, inkludert kirurgisk og forebyggende medisinkurs med noe praksis på sykehus.

Om Arad

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Arad er et viktig industrisenter og transportsenter i Romania og ved Mures-elven, og er i dag den tredje største byen i den vestlige delen av landet. Byen ble grunnlagt i 1156 og tilhørte Tyrkia og deretter Ungarn fram til 1918.

Arad er i dag en industriby med blomstrende økonomi, takket være mange investeringer i industri og handel. Hovedindustrien er jernbanevogner, elektriske komponenter, tekstiler og kjemiske produkter.

Arad er en by med imponerende bygninger og arkitektur, med mange av de viktigste severdighetene liggende langs hovedgaten. Dette inkluderer det imponerende hvite rådhuspalasset, kulturpalasset, den neo-gotiske røde kirken, den store romersk-katolske kirken og et av de eldste teatrene i byen.

Om Arad

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på The Faculty of Medicine Arad, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på The Faculty of Medicine Arad i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon