Studere medisin i Romania

ved Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy i Iaşi

Medisinstudier ved Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy i Iaşi


Om universitetet

Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy ble grunnlagt i 1879 og er en av de eldste i medisinske institusjonene i Romania. Det var det første universitetet med rumensk språklig medisinundervisning. Universitetet består av fire fakulteter: det medisinske fakultet, det odontologiske fakultet, det farmakologiske fakultet og fakultet for medisinske bioingeniørfag.Universitetet hadde i året 2015/2016 11 922 studenter og 956 akademisk ansatte. Universitetet er en av de beste universitetene i Romania og tiltrekker seg årlig over 500 studenter fra rundt om i verden.

Om Iaşi

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Iaşi er den største byen i Moldavia-regionen i Romania og er den nest største byen i landet. Byen har fått tilnavnet Romanias kulturhovedstad og huser blant annet nasjonaloperaen, det rumenske nasjonalteateret og et filharmonisk orkester. Det finnes også flere universiteter i byen og dette bidrar til et livlig byliv med mange kafeer, barer og klubber.Tar du deg en gåtur gjennom byen får du fort øye på en av de mange kirkene i byen. Det er ikke uten grunn at byen en gang fikk økenavnet de hundre kirkers by. Iblant alle kirkene vil du også finne levninger fra da kommunismen var gjeldende i landet. Flere statuer og monumenter fra denne tiden står fortsatt i gatene.

Om Iaşi

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon