Studere medisin i Romania

ved University of Medicine and pharmacy i Târgu Mureș

Medisinstudier ved University of Medicine and pharmacy i Târgu Mureș


Om universitetet

University of Medicine and pharmacy Târgu Mureș ble etablert for mer enn 70 år siden etter en resolusjon av Kong Mihai av Romania og er et nasjonalt og internasjonalt landemerke for medisin. Det medisinske fakultet har 3 500 studenter fordelt på bachelor-, master og PhD-programmet. Universitetet har undervisning på tre forskjellige språk: rumensk, magyar og engelsk.Fakultetet er ledet av en progressiv gruppe som har som mål å få skolen opp på det øverste nivå i Romania.

Om Târgu Mureș

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Târgu Mureș er den 16. største byen i Romania og er administrasjonssentrum for Mureș fylke nord i Sentral-Romania. Navnets bokstavelige betydning er marked på elven Mureș. Byen fikk en kjempe oppsving i 1754 når det ble sete for høyesterett i Romania. I andre halvdel av det 19. århundret fikk Târgu Mureș jernbane og ble for alvor modernisert. I dag framstår byen som moderne med fortauskafeer, restauranter, kirker og monumenter. Byens største attraksjon er Kultur Palasset som inneholder et offentlig bibliotek, en konsertsal, et historisk museum og et kunstmuseum. Palasset ble laget for å framheve ungarsk kultur. Ta en tur innenfor døren for å se på freskene, eller gå inn i konsertsalen å ta en titt på det gigantiske pipeorgelet.

Om Târgu Mureș

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Medicine and pharmacy, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Medicine and pharmacy i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon