Studere medisin i Romania

ved University of Medicine i Constanța

Medisinstudier ved University of Medicine i Constanța


Om universitetet

Universitetet er det største i Europa med beliggenhet ved Svartehavet og ble grunnlagt i 1961 som et institutt. I 1990 fikk skolen universitetsstatus.

Fakultetet for medisinstudier ble opprettet i 1990 og er i dag et av 16 fakulteter. Det er over 16 500 studenter på universitetet og nesten 1000 ansatte, og på medisinstudiet er det over 800 studenter fra utenfor Romania. Medisinstudiet blir undervist på engelsk for utenlandsstudenter, men er også mulig å ta på rumensk om man ønsker å lære seg dette språket (det er da mulighet for å ta et forberedende år for å lære seg språket).

Om Constanța

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Byen ble grunnlagt rundt 600 år f.Kr. og er den eldste kontinuerlig bebodde byen i Romania. Byen ligger sørøst i landet ved kysten av Svartehavet og har også den største havnen i hele Svartehavet (også en av de største i Europa). 
Byen er en av Romanias største byer når det gjelder industri, kultur og turisme, og har hele 13 kilometer med strandlinje mot Svartehavet.

Byen er den varmeste i Romania med rundt 23 grader i snitt om sommeren. Om vinteren ligger gjerne snittemperaturen på 1 grad (januar).

Om Constanța

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Medicine i Constanța, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Medicine i Constanța i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon