Studere medisin i Serbia

ved University of Belgrade School of Medicine i Beograd

Medisinstudier ved University of Belgrade School of Medicine i Beograd


Om universitetet

Universitetet i Beograd er landets eldste og største universitet. Universitetet ble grunnlagt i 1808 og har i dag over 90 000 studenter. Universitetet har siden år 2000 tatt noen viktige steg fremover, og har revitalisert og forbedret fasilitetene, samt undervisningskvaliteten.

Fakultet for medisin ble opprettet i 1920 og det har siden da blitt uteksaminert over 30 000 studenter, inkludert ca 850 internasjonale studenter.

Fakultetet for medisin tilbyr et bredt spekter av akademiske kurs både på serbisk og engelsk, inkludert spesialist-praksis innenfor et nettverk av sykehus, institutter og medisinske klinikker.

For internasjonale studenter tilbyr skolen et seksårig program. Undervisningsspråket er engelsk og læreplanen tilsvarer det samme som de serbiske studentene bruker. Studiene foregår innenfor skolelokaler samt undervisningsfasiliteter i Beograd, som universitetssykehuset eller instituttet for mental helse.

Om Beograd

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Beograd er landets hovedstad samt Serbias største by målt i antall innbyggere. Beograd er sentrum for landets viktigste institusjoner, utdanning og forskning. Byen er en av Europas eldste. Byen har vært bebodd i mer enn 7000 år, som gjør Beograd til en av de eldste bosetningene i Europa som har vært bebodd sammenhengende.

De historiske områdene og bygningene i Beograd er blant byens fremste attraksjoner. De inkluderer blant annet Skadarlija, Nasjonalmuseet, Nationaltheateret, Zemun, Nikola Pašić-plassen, Kalemegdan-festningen, Saint Sava-kirken og Det gamle palasset.

Beograd ligger sentralt og derfor er byen et av Europas mest travle transportpunkt. Beograd er kjent for å være den mest livlige byen i regionen og er forbundet med uttrykket ”der alt skjer”. Som en helårs fest-by finner man levende og varierte scener som spenner over alt fra jazz til techno.

Beograd ble vurdert av The New York Times og kåret til en av de beste hovedstedene i Europa, hvor tittelen på omtalen var ”Belgrade Rocks”.

Om Beograd

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Belgrade School of Medicine, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Belgrade School of Medicine i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon