Studere medisin i Slovakia

ved Jessenius Faculty of Medicine in Martin

Medisinstudier ved Jessenius Faculty of Medicine in Martin


Om universitetet

Jessenius Faculty of Medicine er en av 13 fakulteter ved Comenius University og tar for seg den medisinske undervisningen og forskningen. Det er også det eneste av fakultetene som ikke ligger i Bratislava. Universitetet er blant de aller ypperste i Slovakia og har over lengre tid vært rangert som det beste medisinske universitetet i landet, ifølge The Slovak University Ranking and Rating Association. Universitetet benytter seg av Martin University Hospital som sitt undervisningssykehus, som er ansett som et av de beste sykehusene i Slovakia.Universitetet er veldig populært for utenlandske studenter da det engelske studieprogrammet har et veldig godt rykte. For utenom profesjonsutdanning i medisin så tilbyr universitetet både master- og PhD-utdanninger på engelsk i medisin, sykepleie, folkehelse og odontologi.

Om Martin

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Martin ligger nord i Slovakia og er den åttende største byen i landet. Byen var regnet som det kulturelle sentrum av Slovakia i det 19. Århundret og huser blant annet det Slovakiske nasjonal museet og den Slovakiske Matica. Byen er liten og koselig, med et meget kompakt sentrum. De nærmeste store byene er Žilina (30km), Banská Bystrica (60km) og hovedstaden Bratislava (230km).Byen ligger 395 moh. og er omringet av fjellene Malá Fatra og Vel’ká Fatra som byr på strålende turmuligheter på sommeren og perfekte forhold skikjøring på vinteren.

Om Martin

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Jessenius Faculty of Medicine in Martin, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Jessenius Faculty of Medicine in Martin i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon