Studere medisin i Slovakia

ved Pavol Jozef Šafárik University i Košice

Medisinstudier ved Pavol Jozef Šafárik University i Košice


Om universitetet

Universitetet ble etablert tilbake i 1959, som det andre store universitetet i Slovakia. De første årene var det kun medisinstudier her, men tilbudet er utvidet med årene og det 5. og foreløpig siste fakultetet (det kunstneriske) ble etablert så sent som i 2007.


I dag er over 7500 studenter fordelt på 5 forskjellige fakulteter; det medisinske, det vitenskapelige, det kunstneriske, det juridiske og fakultetet for offentlig ledelse.

Medisinstudiet på dette universitetet går over 6 år og undervises, for utenlandske studenter, på engelsk. Av ca. 2000 medisinstudenter, er rundt 250 fra utlandet.

Om Košice

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Košice er den nest største byen, etter hovedstaden Bratislava, og er det kulturelle og økonomiske senteret for det østlige Slovakia. I tillegg til Pavol Jozef Šafárik, så finnes det også 2 andre universiteter. I tillegg er det en rekke museer, gallerier og teatre i byen, samt Slovakias største katedral(St. Elisabeth katedralen). Det er også en dyrehage i byen.

Byens ishockey-lag (HC Košice) spiller i toppdivisjonen og er landets mest suksessfulle lag.

I 2013 var Košice, sammen med Marseille, utnevnt til Europeisk kulturhovedstad.

Om Košice

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Pavol Jozef Šafárik University, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Pavol Jozef Šafárik University i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon