Studere medisin i Slovakia

ved Slovak Medical University i Bratislava

Medisinstudier ved Slovak Medical University i Bratislava


Om universitetet

I 2002 ble det medisinske universitetet i Bratislava grunnlagt. Dette er det eneste universitetet i Slovakia som tilbyr monotematisk utdanning for helsepersonell i alle tre grader av høyere utdanning.

SMU har et engelsk program sammen med et slovakisk språkprogram. Det ble åpnet i 2012/2013. Det er fullt akkreditert og oppført på ”World Directory of Medical Schools”.

Om Bratislava

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Bratislava er hovedstaden i Slovakia, og med sine ca 450 000 innbyggere er dette landets største by. Bratislava er landets sentrum innen politikk, kultur og økonomi. Presidenten, parlamentet og regjeringen har sete i byen. I byen finner man flere universiteter, museer, teatre, gallerier og andre viktige kultur- og utdanningsinstitusjoner.

Presidentpalasset er blant byens største attraksjoner, men den største av dem er definitivt
Bratislava-slottet, som ligger på et platå 85m over Donau. Her får man utsikt over hele byen.

Andre viktige severdigheter Bratislava kan by på inkluderer blant annet Devín slott, Rusovský, Horský park, Domkirken St. Martin og Michaelsporten.

Om Bratislava

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Slovak Medical University, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Slovak Medical University i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon