Studere medisin i Tsjekkia

ved Charles University – Faculty of Medicine in Hradec Králové

Medisinstudier ved Charles University – Faculty of Medicine in Hradec Králové


Om universitetet

Charles University, også kalt Karlsuniversitetet, er det eldste, største og mest prestisjefulle universitetet i Tsjekkia. Universitetet er blant verdens beste universiteter, og rangerer i dag blant den ypperste 1,5 % av alle universiteter verden over.
Fakultetet for medisin i Hradec Králové ble etablert for første gang i 1945 som det første universitetsfakultetet i Øst-Böhmen. På grunn av den kalde krigen ble fakultetet omdannet til et militært medisinsk akademi i en kort periode, men i september 1958 returnerte fakultetet tilbake til Charles University. I de 57 årene fakultetet for medisin ved Hradec Králové har eksistert, har de alltid vært blant de beste og mest prestisjefulle tsjekkiske universitetsinstitusjonene.

Om Hradec Králové

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Hradec Králové er en by i Böhmen-regionen av Tsjekkia. Byens økonomi er basert på matbehandlingsteknologi, fotokjemi, elektronikkproduksjon og IT.
Byen ligger ved samløpet av elvene Elbe og Orlice, nær Krkonoše, som er de høyeste fjellene i Tsjekkia.
Noen av de mest kjente severdighetene i byen inkluderer Det hvite tårnet, hvor man fra tårnets galleri kan få en fantastisk utsikt over hele byen, slottet i Častolovice, samt Øst- Böhmen museet.

Om Hradec Králové

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Charles University – Faculty of Medicine in Hradec Králové, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Charles University – Faculty of Medicine in Hradec Králové i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon