Studere medisin i Tsjekkia

ved Charles University – Faculty of Medicine in Pilsen

Medisinstudier ved Charles University – Faculty of Medicine in Pilsen


Om universitetet

Charles University, også kalt Karlsuniversitetet, er det eldste, største og mest prestisjefulle universitetet i Tsjekkia. Universitetet er blant verdens beste universiteter, og rangerer i dag blant den ypperste 1,5 % av alle universiteter verden over.

For å studere ved fakultetet for medisin kreves det høye intellektuelle evner og gode moralske kvaliteter fra studentene. Det er ikke fakultetets mål å produsere et høyt antall utdannede, men å utdanne profesjonelle og moralsk velforeberedte leger av høy kvalitet som er villige til å tilegne seg styrke til å ta vare på utviklingen av medisinske fag.

I tillegg til masterstudiene i generell medisin og tannlegefag (både tsjekkisk og engelsk), og postdoktorstudier, tilbyr fakultetet spesialiseringsstudier og livslang utdannelse.

Om Pilsen

Mennesker

Kvadratmeter

Levekostnader per mnd

Plzeň, også kalt Pilsen på engelsk og tysk, er en by i Vest-Böhmen i Tsjekkia. Plzeň er et senter for næringsliv og kulturliv for den vestlige delen av Tsjekkia.

Noen av de mest kjente severdighetene Plzeň har å by på er St. Bartholomews katedral, grunnlagt på slutten av 1200-tallet, med et tårn på 102 meter som er det høyeste tårnet i Tsjekkia, renessans-rådhuset og den mauriske revivalens store synagoge, den nest største synagogen i Europa.

Byen er verdenskjent på grunn av sine bryggerier hvor det produseres pilsnerøl (derav navnet Pilsner), produsert av bryggeren Josef Groll i 1842.

Om Pilsen

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Charles University – Faculty of Medicine in Pilsen, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Charles University – Faculty of Medicine in Pilsen i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon