Studere medisin i Tsjekkia

ved Charles University – First Faculty of Medicine i Praha

Medisinstudier ved Charles University – First Faculty of Medicine i Praha


Om universitetet

Charles University, også kalt Karlsuniversitetet, er det eldste, største og mest prestisjefulle universitetet i Tsjekkia. Universitetet er blant verdens beste universiteter, og rangerer i dag blant den ypperste 1,5 % av alle universiteter verden over.

Første fakultet for medisin er det eldste medisinske fakultetet i Sentral-Europa. Fakultetet ble grunnlagt med Karlsuniversitetet selv i 1348. Fakultetet gir opplæring innen alle områder av generell medisin. Fakultetets grunnleggende formål er å gi potensielle leger en bred medisinsk utdanning med en solid teoretisk base og evne til å vitenskapelig og medisinsk tenke og kommunisere.

Om Praha

Mennesker

Kvadratmeter

Levekostnader per mnd

Praha er hovedstaden og den største byen i Tsjekkia. Praha er kjent for en rekke kulturattraksjoner, blant annet borgen i Praha, Karlsbroen, den astronomiske klokken, Josefov, Petřín og mye mer. Siden 1992 har det omfattende historiske sentrum av Praha blitt inkludert på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Praha rangerte som nr 6 på Tripadvisors liste fra 2016 over verdens beste reisemål. Byens rike historie gjør den til et populært turistmål, og byen mottar årlig mer enn 6,4 millioner internasjonale besøkende. Praha er den femte mest besøkte europeiske byen etter London, Paris, Istanbul og Roma.

Praha er rett og slett en vidunderlig by, godt bevart, med flott arkitektur, krokete gater og berømte severdigheter.

Om Praha

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på Charles University – First Faculty of Medicine, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på Charles University – First Faculty of Medicine i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon