Studere medisin i Tsjekkia

ved University of Ostrava – Faculty of Medicine

Medisinstudier ved University of Ostrava – Faculty of Medicine


Om universitetet

University of Ostrava – Faculty of Medicin er det yngste medisinske fakultet i Tsjekkia og ble opprettet i 2010. Fakultetet er rangert som et av de mest moderne i Sentral-Europa når det kommer til undervisning og forskning innen medisinske fag. Fakultet har 1700 studenter fordelt på 27 disipliner, med over 400 uteksaminerte studenter hvert år.

Fakultetet har en stor forskningsavdeling og samarbeider tett med blant annet Ostrava Universitetssykehus. Det tilbys også en hel del moderne hjelpemidler som simulatorer og live overføring fra prosedyrer.

Om Ostrava

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Ostrava er den tredje største byen i Tsjekkia, med rundt 300 000 innbyggere. Byen hadde under kommunisttiden økenavnet «republikkens stålhjerte» grunnet sin kullproduksjon og metallurgiske industri. Byen var i mange år ansett som en trist og grå by man ikke reiste til dersom man ikke måtte. Dette er i dag snudd på hodet og et av byens største industrielle anlegg er omgjort til cafe, konsertplass og teknisk museum.

For studenter er byen betraktelig billigere enn byer som Praha. Leieprisene er rundt halvparten av Praha og maten er også en del billigere. Byen har rykte på seg for å være søvnig, men dersom du oppsøker Stodolni Street er det fest og moro til dagen gryr.

Om Ostrava

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Ostrava – Faculty of Medicine, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Ostrava – Faculty of Medicine i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon