Studere medisin i Ungarn

ved University of Debrechen

Medisinstudier ved University of Debrechen


Om universitetet

University of Debrechen er Ungarns eldste universitetet i kontinuerlig drift og ble grunnlagt i 1538. Det ble offisielt innviet i 1918 og hadde da 4 fakulteter. I 1951 ble det medisinske fakultetet skilt ut som et uavhengig medisinsk universitet under helsedepartementet. Universitetet fungerer også som byens sykehus og brukes i den kliniske undervisningen.Universitetet er veletablert innenfor engelsk undervisning med nesten 4 000 utenlandske studenter. Den engelske medisinundervisningen er spesielt godt kjent og ble opprettet i 1986.

Om Debrechen

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Debrecen er den nest største byen i Ungarn, etter hovedstaden Budapest. Byen har vært hovedstad i Ungarn i to korte perioder: under revolusjonen i 1848-1849 og en liten periode i slutten av andre verdenskrig 1944-1945. Debrecen er en av de mest utviklede byene i Ungarn og selskaper som National Instruments og British Telecom har regionale kontorer i byen. Byen huser også en av Ungarns største kjøpesenter, Forum Debrechen, hvor man kan gå i timevis uten å bli blakk. Når man er ferdig med å shoppe kan man ta en tur ut til de varme kildene hvor du kan nyte det varme vannet som ligger på rundt 34℃ til 38℃. Blant de lokale sies det at vannet fra kildene har helbredende og foryngende egenskaper. Norske studenter lever veldig godt på studielånet i Ungarn. En middag ute kan koste fra 40 til 80 kr og en øl koster aldri mer enn 15 kr.

Om Debrechen

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Debrechen, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Debrechen i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon