Studere medisin i Ungarn

ved University of Szeged Faculty of Medicine

Medisinstudier ved University of Szeged Faculty of Medicine


Om universitetet

University of Szeged Faculty of Medicine er en av de mest prestisjetunge og fornemme medisinskolene i Ungarn og Sentral-Europa. Universitetet ble rangert som 203-300 beste universitetet i verden av Academic Ranking of World Universities av Shanghai Jiao Tong University, 80-123 i den vitenskapelige rankingen i Europa og som nummer én i Ungarn. Universitetets mest kjente leder er Albert Szent-Györgyi som mottok Nobelprisen i medisin, blant annet for sin oppdagelse av Vitamin C. Universitetet har tilbydd medisinundervisning på engelsk siden 1985 og har rundt 1 000 utenlandske studenter fordelt på tre engelskspråklige fakulteter.

Om Szeged

Mennesker

Km²

Levekostnader per mnd

Szeged er den tredje største byen i Ungarn og ligger ved Ungarns sørlige grense. Byen befinner seg sør for elvemunningen til elven Maros og nesten i sentrum av det Karpatiske basseng. Byen har mange soldager i året og blir derfor kalt solskinnsbyen i Ungarn.Szeged er en relativt liten by i europeisk målestokk, men har klart å hevde seg som universitetsby i lenger tid. Byen huser tusenvis av studenter og universitetet er byens stolthet. Byen er ellers kjent for sin flott gamleby, flotte uteserveringer og sin paprikaproduksjon.

Om Szeged

Om universitetet

Mangler du kvalifikasjoner?

Ønsker du å studere på University of Szeged Faculty of Medicine, men mangler de riktige kvalifikasjonene?

Da kan et kurs i forberedende medisin være akkurat det du trenger! Forberedende medisin kan hjelpe deg som ikke har høye nok karakterer eller de påkrevde fagene til å nå din drøm. Se hvordan du kan komme inn på University of Szeged Faculty of Medicine i dag.

Les mer

Få gratis profesjonell studieveiledning om medisinstudier i utlandet

Fyll inn et skreddersydd spørreskjema utviklet for norske studenter som ønsker å studere medisin i utlandet.

Våre erfarne studieveiledere vil vurdere detaljene og kontakte deg for et gratis møte på telefon eller Skype, der vi vil gå gjennom dine muligheter og alternativer.

Start nå

Få mer informasjon